Consider the job done!

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

“Consider the job done”! De Roparun 2016 zit erop voor team006 EcoRunners.

De EcoRunners hebben dit jaar een fantastische Roparun beleefd. Eigenlijk was dit jaar alles goed. Het team was vroeg compleet, we hebben samen veel getraind en de Roparun zelf ging ook top. Misschien is wel het allermooiste dat we dit jaar erg veel geld hebben kunnen ophalen. “De balans” moet nog worden opgemaakt, maar we zullen zeker meer dan 10.000 euro kunnen doneren op de rekening van de Roparun.

Voor de liefhebbers wat statistieken:
– 21 teamleden: 8 lopers, 4 fietsers, 4 chauffeurs/bouwers, 1 teamcaptain, 2 cateraars, 2 fysio/sportmasseurs
– We hebben de 532km vanaf Parijs naar Rotterdam met een gemiddelde snelheid van 10,50km/h afgelegd. Dat is inclusief onze dansende doorkomsten door de dorpen en steden die een feestje maakten van de Roparun.
– We zijn zo’n 50 uur onderweg geweest. In die tijd hebben onze lopers ongeveer 67km per persoon gerend en bijna 200km gefietst. Onze fietsers hebben dus ongeveer 267km gefietst!

We vinden het belangrijk om langs deze weg onze sponsoren nogmaals te bedanken. Zonder jouw bijdrage was het niet mogelijk geweest om deze Roparun te volbrengen. Soms doneerde je (veel) geld, soms (veel) spullen, echt helemaal te gek!

In dit filmpje zie je onze start en daarnaast hebben we een aantal foto’s toegevoegd om jou een indruk te geven van onze deelname aan de Roparun van 2016. Tot volgend jaar!

 

Team EcoRunners

Start Roparun Parijs Twan start Roparun

Nachtrun met ledvest Marianne Rennen

Run Bike Run run bike run

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen