ECORUNNERS 2016: Christine Moolenaar

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?
Ik woon samen met Edwin in Zutphen en ben werkzaam in Apeldoorn, vandaar ook de link met de ECORunners. Samen hebben wij 3 kinderen (allemaal uit huis) en twee kleinkinderen. Inmiddels zijn er 3 generaties lid van de atletiek vereniging. Naast de atletiekbaan ben ik ook regelmatig te zien in een roeiboot op de IJssel, en ook het lange afstand wandelen heeft een grote aantrekkingskracht op mij.

Wat vind/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?
Het mooie van de ROPARUN vind ik de saamhorigheid binnen het Team. We moeten de afstand tussen Parijs en Rotterdam tenslotte met z’n allen zien te overbruggen. Ook het contact met de andere Teams is Leuk, het elkaar aanmoedigen! Ik heb het als een kleine vakantie ervaren. Wat is er mooier dan een actieve vakantie en daarbij ook nog geld ophalen om mensen met kanker een beter leven te geven!

Waarom doe jij mee aan de Roparun?
Ook dit jaar verheug ik me weer op het hele festijn, want dit is het wel! Hopelijk zijn er velen die dit mooie evenement willen steunen met een bijdrage, zodat we uiteindelijk een fantastische cheque kunnen overhandigen.

Christine

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen