ECORUNNERS 2016: Gerard Martijn!

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?
Ik ben Gerard, 29 jaar, en werkzaam als Fysiotherapeut. Ik ben bijna klaar met de opleiding Manueeltherapie. Komende zomer, in september ga ik trouwen met mijn lieve vriendin Alice. Zij is mijn steun en toeverlaat. In 2010 in mijn moeder overleden aan kanker. Dit is 1 van de redenen dat ik voor de 2de maal mee doe aan de RopaRun

Welk moment is de mooiste uit je leven en vergeet je nooit meer?
Die moet nog komen, in september met Alice.

Wat vindt/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?
Zo’n prestatie neer zetten als groep. Meer dan 500 km hardlopend afleggen in een weekend. Het team gevoel dat dit oplevert. Er voor elkaar zijn als je er even doorheen zit. En laten we niet alle voorbereidingen vergeten. De gezamenlijke acties om geld op het halen voor dit hele mooie goede doel.
Wie of wat inspireert je?
Nelson Mandela:

“De goedheid van een mens is een vlam die wel verborgen, maar niet gedoofd kan worden.”

Waarom doe jij mee aan de Roparun?
Vorig jaar heb ik ook mee gedaan, een onvergetelijk weekend. Het was super om er voor het team te zijn.
Bijna 6 jaar geleden heb ik mijn moeder aan kanker verloren. Dit zijn voor mij momenten om weer even stil te staan bij het leven. Beseffen dat niet alles van zelf sprekend is.
IMG_1493
facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen