EcoRunners 2016: Gerhard Golstein

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?

Ik ben Gerhard Golstein In 1960 geboren in Deventer. Via een aantal omwegen ruim 25 jaar in Brabant gewoond en nu weer terug in Salland . Samen met Thecla woon ik in Bathmen. Koken en gastvrijheid is mijn passie .Ben intussen ruim 35 jaar werkzaam in de Horeca.

Welk moment is de mooiste uit je leven en vergeet je nooit meer?

In de categorie privé is het mooiste moment toch wel de geboorte van mijn kinderen , zakelijk is het mijn periode van 20 jaar werken in het Efteling Hotel en op sportief gebied het lopen van de vierdaagse.

Wat vindt/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?

Het moet fantastisch zijn om uiteindelijk met z’n allen over de Coolsingel te lopen. Via Dick ben ik met de Ecorunners in aanraking gekomen. Ik heb er niet lang over na hoeven denken om de “uitdaging”aan te gaan. Het gaat niet alleen om het koken onderweg. Samen inzetten voor dit vreselijk belangrijke doel , met al die andere sporters uit alle windhoeken , daar ga ik enorm van genieten.

Gerhard

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen