ECORUNNERS 2016: Marianne Davidson

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?
Iedereen moet weten dat ik erg veel zin heb om voor de derde keer met de Ecorunners de Roparun te doen, de eerste keer vanaf Parijs! Daarnaast weten weinig mensen dat ik, naast sporten, het ook erg leuk vind om muzikaal bezig te zijn, vooral met zingen. Oja, en ik ben de trotse tante van twee neefjes en een nichtje!

Welk moment is de mooiste uit je leven en vergeet je nooit meer?
Het mooiste moment is toch wel toen ik voor een half jaar in HongKong zat (voor de oplettende lezer; ja, Wouter was daar toen ook!). De nieuwe culturen en de reizen waren onvergetelijk en met veel van de inspirerende mensen die ik daar heb ontmoet heb ik nog steeds contact. Dat was ook een avontuur voor het leven, net als de Roparun.

Wat vind/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?
Tijdens de Roparun geniet ik erg van de doorkomsten door de steden en dorpen onderweg. Het gevoel dat je krijgt van de waardering die daar wordt getoond door alle mensen die, soms midden in de nacht, je op staan te wachten terwijl je met je teamgenoten aan het bikkelen bent, is onbeschrijfelijk.
Wie of wat inspireert je?
Inspirerend vind ik mensen die volledig gaan voor hun doel, zowel op sportief, persoonlijk of professioneel vlak en de kracht hebben tegenslagen om te zetten in positieve energie. Zo vind ik het erg knap dat Wouter de diagnose van diabetes heeft aangegrepen om zijn levensstijl volledig om te gooien en kan ik veel bewondering hebben voor Dafne Schippers, die zo hard vecht om haar doel te bereiken.
Waarom doe jij mee aan de Roparun?
Voor alle mensen waarvan wij het leed en pijn net dat kleine beetje kunnen verzachten. Als ik denk aan de schouderklopjes die wij in Rotterdam kregen van de mensen uit de Daniël den Hoed-kliniek krijg ik weer kippenvel. En daarnaast is de Roparun ieder jaar weer een geweldig gave uitdaging met een fantastische en diverse groep (nieuwe) vrienden!
IMG_5936
facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen