ECORUNNERS 2016: Ron Groenenberg!

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?
Ik ben ron groenenberg, 53 jaar oud , getrouwd en 2 kinderen. En inmiddels 2 kleindochters. Ik werk als timmerman. Sporten neemt in mijn leven een belangrijke plaats in, zo fiets ik graag en doe veel aan hardlopen.

Welk moment is de mooiste uit je leven en vergeet je nooit meer?
Het klinkt cliche maar dat is toch echt de geboorte van m’n kinderen en kleinkinderen.

Wat vind/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?
Het mooiste vind ik met elkaar een prestatie te leveren voor een goed doel en deze geweldige uitdaging aan te gaan met z’n allen.

Waarom doe jij mee aan de Roparun?
Dat ik een stukje kan bijdragen om het leed voor de mensen die zo ziek zijn een klein beetje te kunnen verzachten. Het lijkt mij geweldig om door een sportieve prestatie te leveren, ik ook geld op kan halen voor het goede doel.

IMG_20160419_185823

 

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een gedachte over “ECORUNNERS 2016: Ron Groenenberg!

  1. Succes Ron. Het is prachtig om deel uit te maken van het team en er samen voor te gaan.

    Enne “Wat vindt/lijkt je” ….
    “vind je” is zonder t. ☺
    Misschien even aanpassen voor volgend jaar?

Een reactie plaatsen