ECORUNNERS 2016: Sander Bredewout

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?

Geen idee, want dat hangt ervan af waar je in geïnteresseerd bent 😉 Maar in het kort, ik ben 35 jaar en woon met mijn mooie gezin samen in het mooie Apeldoorn. In het dagelijks leven werk ik bij de Rabobank en mede daarom speelt sport een grote rol in mijn leven. De dagelijkse beweging in het werk is beperkt, dus wil ik minimaal 3x per week kunnen sporten om mijzelf fit te houden. Daarnaast is sport voor mij een enorm ontspannende bezigheid. Het houdt me fysiek en mentaal gezond. Dit jaar ga ik mee als loper in ons mooie team.

Wat is het mooiste moment uit jouw leven?

Pfff zeg het maar. Sinds mijn vader overleed toen ik 18 was probeer ik enorm van het leven te genieten en zoveel mogelijk mooie momenten mee te maken. Elk moment is op zijn eigen manier mooi, maar een aantal toppers waren: De geboorte van mijn kinderen, de vele mooie verre reizen met mijn vrouw, trouwen, een marathon lopen en simpelweg af en toe een biertje drinken met mijn vrienden.

Wat lijkt je het mooiste aan deelnemen aan de Roparun?

Vorig jaar hielp ik team EcoRunners al op de achtergrond met o.a. de website. Toen heb ik een heel klein beetje mogen snuffelen aan de Roparun. Ik denk dat ik enorm ga genieten van de reis, de pijn, de vermoeidheid, het teamgevoel, het leveren van een topprestatie (en daarmee veel geld ophalen) voor mensen die dat hard nodig hebben. Dus de combinatie van het uiterste uit je halen en daarmee anderen helpen lijkt me geweldig!

Wie of wat inspireert je?

Wie niet?! Ik heb zoveel inspiratiebronnen, maar veelal raak ik wel erg enthousiast van grote eigenwijze ondernemers zoals Richard Branson en de helaas inmiddels overleden Steve Jobs. Branson zei ooit: “If someone offers you an amazing opportunity but you are not sure you can do it, say yes – then learn how to do it later.”. Een heerlijke mindset die ik echt omarm!

Waarom doe jij mee aan de Roparun?

Simpel… Om persoonlijk een geweldige en onvergetelijke ervaring op te doen en daarmee veel geld op te halen voor de mensen met kanker. Hopelijk kan mijn avontuur hun leven een klein beetje prettiger maken.

SB

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen