ECORUNNERS 2016: Simon Meere

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?
Dit jaar neem ik voor het eerst deel aan de Roparun. Ik probeer elk jaar één of meerdere goede doelen te steunen. Jaarlijks neem ik deel aan de stofwisseltour een fietsevenement voor kinderen met een stofwisselziekte. Dit combineer ik dit jaar met de Roparun. Ik begeleid de lopers op de fiets.

Ik ben getrouwd met Hermien en heb 2 gezonde dochters, 5 en 9 jaar oud. Naast mijn werk als projectcoördinator voor civiel en infrastructurele werken bij de gemeente Nijkerk ben ik sportinstructeur. Dit doe ik als zelfstandige. Dit is voor mij een ideale mix tussen denken en doen. Ik vind het leuk om samen met anderen iets te bereiken en het beste uit anderen te halen.

Welk moment is de mooiste uit je leven en vergeet je nooit meer?
Dat is een moeilijke vraag. Er zijn een paar momenten die enorme indruk op mij hebben gemaakt. In willekeurige volgorde geef ik er een paar: De geboorte van mijn kinderen, het beklimmen van de Alpe d’Huez, mijn trouwdag, mijn eerste babystapjes verder geniet ik van de kleine dingen. Die maken voor mij het verschil. “Pluk de dag, doe je best en ben oordeelloos”. Dat geef een vrij gevoel.

Wat vindt/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?
Mijn motivatie om deel te nemen is dat ook in mijn directe omgeving dierbaren de strijd tegen kanker hebben verloren en hoe belangrijk het is om de laatste dagen vreedzaam en bewust mee te maken. Deelname aan de Roparun staat niet op zichzelf. De weg ernaar toe, de voorbereidingen, de teamtrainingen allemaal mooie momenten die je deelt met anderen. Vriendschappen, de start, jezelf tegenkomen onderweg, emotie, tranen en de finish allemaal momenten die de Roparun tot iets onvergetelijks maken. Één van die mooie momenten uit mijn leven om nooit meer te vergeten.

Wie of wat inspireert je?
Inspiratie haal ik uit de sportieve prestatie gekoppeld aan een goed doel dat mij aan het hart gaat. De verhalen van de andere teamleden die de Roparun al een keer hebben gedaan. Het inspireert mij dat 300 teams van 20 personen en vele vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor het goede doel.

Waarom doe jij mee aan de Roparun?
Omdat ik het doel van stichting Roparun en stichting Ecorunners onderstreep. Ik span mijzelf graag fysiek in om anderen een beter leven te bezorgen door het inzamelen van geld!

simon

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen