ECORUNNERS 2016: Stef Tupker

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Wat zou iedereen over jou moeten weten?
Ik ben erg sportief ingesteld en heb interesse in (bijna) alle sporten, dit zorgt er nog wel eens voor dat ik te weinig tijd besteed aan de belangrijkere zaken (school). Voetbal doe ik het liefst en steek ik dan ook de meeste tijd in, daarnaast vind ik het leuk om af en toe andere sporten te beoefenen, zo ook hardlopen! Na de deelname van vorig jaar vanuit Hamburg, leek het mij erg leuk om het jubileumjaar met de Ecorunners van de Roparun vanuit Parijs te starten!

Ik woon sinds oktober samen met mijn vriendin in Zwolle en ben op dit moment bezig met afstuderen bij Sauter in Amsterdam voor de opleiding Bedstrijfseconomie.

Welk moment is de mooiste uit je leven en vergeet je nooit meer?
Een moment dat ik nooit vergeet: Mijn vader kreeg een hartstilstand na het lopen van de 7 heuvelenloop, hij werd hier gereanimeerd en vervolgens gedotteerd en in een coma gehouden zodat zijn lichaam kon herstellen. De grootste vraag was hoe hij wakker zou worden, het moment dat hij de eerste keer zijn ogen open deed en mij aan keek zal ik nooit vergeten, het was nog precies mijn vader!

Sportieve momenten: Kampioenschap SVI 2013-2014 3C en de Roparun 2015 met de Ecorunners.

Wat vindt/lijkt je het mooiste aan het deelnemen aan de Roparun?
Het teamgevoel. Vorig jaar kende ik vrijwel niemand in het team en na de Roparun is dat volledig anders. Je werkt er samen naar toe en als dan tijdens het weekend alles mooi samenvalt is dat een heerlijk gevoel.

Wie of wat inspireert je?
Moeilijk om te zeggen wie of wat mij inspireert.. Ik denk dat vooral de omgeving om mij heen mij voorziet van inspiratie. Ik kan ook erg genieten van de (sportieve) prestaties van anderen om mij heen op hun eigen niveau.

Waarom doe jij mee aan de Roparun?
Ik vind het heerlijk mij fysiek in te spannen en lichamelijk volledig af te zien. De Roparun vraagt een enorme fysieke inspanning waarmee je door geld op te halen het leven van kankerpatiënten een stukje beter kan maken. Dat maakt de Roparun zo geweldig en daarom doe ik mee.
DSC_0317
facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

3 gedachten over “ECORUNNERS 2016: Stef Tupker

Een reactie plaatsen