ECORunners stellen zich voor, deze keer: Jasper de Wolde

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Jasper de Wolde

En toen was ik aan de beurt om me voor te stellen!

Ik ben Jasper de Wolde, 45 jaar, getrouwd met Joke en voorzien van 1 mooie dochter Amber van 16 jaar. Ik woon inmiddels alweer 20 jaar in Apeldoorn en heb hiervoor in het mooie Deventer gewoond.

Hoe het allemaal begon…

Zo’n 4 jaar geleden schoven er wat vrienden aan om “ even te praten”. Het bleek dat ze nog wat mensen nodig hadden om wat eten te verzorgen bij een loop-dingetje. Zonder exact te weten wat het inhield zei ik toen meteen ja, daar ben je tenslotte vrienden voor. Het loop-dingetje bleek 3 dagen te duren en 580 kilometer lang te zijn (van Hamburg naar Rotterdam) en luisterde naar de naam Roparun.

Inmiddels ga ik voor de 3e keer meedoen aan de Roparun en zal ik weer samen met Jasper Bonenberg de catering verzorgen voor de renners, fietsers en verzorgers. 3 dagen lang op de raarste tijden eten verzorgen, eieren met spek om 3 uur ’s nachts, smoothies in avond, tosti als ontbijt met knakworst, wat jij wilt, bij ons is alles mogelijk.

En waarom doe ik weer mee?

Ik vind het belangrijk me vrijwillig in te zetten en nuttig te maken voor de Roparun Stichting. Iedereen in zijn of haar omgeving kent wel iemand met de rotziekte die KANKER heet. Door mee te doen aan Roparun kunnen we geld inzamelen voor die mensen om hun leven iets dragelijker te maken.

Ik ben dan ook blij dat ik, ook dit jaar weer, een fantastisch team om me heen heb waar we de eindstreep op de Coolsingel mee gaan halen voor dit goede doel!

Hoe kan je ons steunen?

Selecteer Team 6 Ecorunners en doneer uw geld veilig via:
www.Roparun.nl/doneren

Elke euro helpt!

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen