ECORunners stellen zichzelf voor, deze keer: Christine Moolenaar

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

IMG_0833

Via mijn werk ben ik 2 jaar geleden in contact gekomen met een van de lopers van ons team. Ze zochten nog iemand voor het lopen en hadden gehoord dat ik ook regelmatig de hardloopschoenen aantrok. De afstanden en de snelheden die ik loop waren niet ver genoeg om dit hele stuk mee te lopen, dus dat jaar heb ik voorbij laten gaan. Vorig jaar echter zochten ze nog iemand die het hele stuk mee kon fietsen voor de route en het bewaken van de kilometers. Dit leek mij wel wat en heb menig stukje gefietst naar het werk en de trainingen. Gekkenwerk volgens sommige teamleden.

Het mooie van de ROPARUN vind ik de saamhorigheid binnen het Team. We moeten de afstand tussen Hamburg en Rotterdam tenslotte met z’n allen zien te overbruggen. Ook het contact met de andere Teams is Leuk, het elkaar aanmoedigen! Ik heb het als een kleine vakantie ervaren. Wat is er mooier dan een actieve vakantie en daarbij ook nog geld ophalen om mensen met kanker een beter leven te geven!

Oja.. nog even iets over mij zelf……… Ik woon samen met Edwin in Zutphen en ben werkzaam in Apeldoorn, vandaar ook de link met de ECORunners. Samen hebben wij 3 kinderen (allemaal uit huis) en een kleinkind. Inmiddels zijn er 3 generaties lid van de atletiek vereniging. Naast de atletiekbaan ben ik ook regelmatig te zien in een roeiboot op de IJssel, en ook het lange afstand wandelen heeft een grote aantrekkingskracht op mij.

Ook dit jaar verheug ik me weer op het hele festijn, want dit is het wel! Hopelijk zijn er velen die dit mooie evenement willen steunen met een bijdrage, zodat we uiteindelijk een fantastische cheque kunnen overhandigen. 🙂

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een gedachte over “ECORunners stellen zichzelf voor, deze keer: Christine Moolenaar

  1. Komende Roparun willen we van de doorkomst door Zutphen weer een sfeervol geheel maken. Als speaker die avond/nacht wil ik graag nadere info van de teams die Zutphen passeren, daarbij denk ik aan gegevens als aantal teamdeelnemers(ters), naam teamcaptain, voor de hoeveelste keer doen jullie mee aan de Roparun, wat voor snelheid lopen jullie, iets over de activiteiten en het bedrag wat jullie verwachten te kunnen overmaken naar de Stichting Roparun.
    Bedankt voor de medewerking, heel veel succes en graag tot ziens in Zutphen!
    Anton Kruiderink

Een reactie plaatsen