ECORunners stellen zichzelf voor, deze keer: Dick Timmer

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Dick Timmer

Hallo, ik ben Dick Timmer en woon in Deventer,doe nog veel aan sport o.a Hardlopen ,Motor Trial.
Hardlopen doe ik op zaterdag morgen met een clubje zo ongeveer 8 a 10km. Ik heb ook al vele keren meegedaan met de acht van Apeldoorn en andere loop wedstrijden.

De Motor trial doen ik heel lang maar op nu een laag niveau. Ik ben chauffeur van beroep maar nu ben ik met pensioen. Daarnaast ben ik nog wel werkzaam bij de garage (Volvo), een beetje uit de hand gelopen hobby “auto rijden” kan ik niet laten.

Ben met m’n neef Eric aan de praat gegaan en ben hier mee bij de Ecorunners gekomen. Wat deze organisatie doet is heel erg mooi en daarom wil ik ook m’n medewerking eraan geven. Ik hoop ook dat wij samen een goed resultaat halen en dat we met ons allen goed van Hamburg naar Rotterdam over zullen komen.

Iedereen veel succes gewenst.

Groet Dick Timmer

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen