Team EcoRunners neemt een sabbatical!

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Na veel en intensief overleg hebben wij helaas moeten besluiten om niet aan de Roparun-editie van 2018 deel te nemen. Wij hebben de afgelopen jaren met een team geweldige mensen een fantastische teamprestatie neer kunnen zetten. Om diverse redenen hebben enkele teamgenoten aangegeven aankomend jaar niet mee te kunnen. De mensen die nu niet mee gaan zijn niet zo maar te vervangen. Wij hechten aan het bijzondere teamgevoel dat wij de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd binnen team Ecorunners.

Ons streven is om elk jaar de beleving en opbrengst voor de Roparun te overtreffen ten opzichte van de vorige editie. Gezien de huidige omstandigheden is dat nu niet realistisch. Wij willen en zullen geen concessies doen aan dat uitgangspunt.

Wij gaan ons nu focussen op de editie van 2019. Daar gaan wij mee van start met de overgebleven teamleden. Van de leden die voor 2018 hebben afgezegd heeft een aantal gelukkig aangegeven voor de editie van 2019 weer beschikbaar te zijn.

Wij denken dat deze sabbatical ons uiteindelijke doel ten goede komt. Voor onze deelname in 2019 hebben wij uw support weer hard nodig! Wij rekenen op uw steun en hopen jullie allemaal snel weer te begroeten!

Met sportieve groet,

Team EcoRunners

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Een reactie plaatsen